Living la Vida Local – geef je mening en win een €100 reisvoucher of een weekendje Berlijn!

Wil je het ´leven van een local´ leiden tijdens je volgende stedentrip? Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen over dit begrip praat en vooral accommodatiebedrijven lijken deze reisstijl aan te moedigen. Maar willen mensen werkelijk leven als een local tijdens hun vakantie en hoe is het te bereiken?

Hier bij ‘Go with Oh’, Oh-Barcelona’s moederswebsite, vinden we dat het hoog tijd wordt om het gehele concept op de proef te stellen. De gehele maand maart runnen we een baanbrekende champagne met reisbloggers uit de hele wereld om de waarheid over dit moderne reisfenomeen te onthullen.

Test het concept zelf– win een €100 reisvoucher

Volg ons via het Campagnecentrum en bekijk actuele verslagen van onze bevindingen, dagelijkse berichten over de vooruitgang van onze bloggers en een gegarandeerde dosis aan avonturen, terwijl wij de waarheid achter het lokale leven tijdens stedentrips ontdekken.

Maar dat is nog niet eens het beste gedeelte! Wij willen jou als een local in een onze appartementen van onze 12 stedentrip bestemmingen laten leven. Beantwoord simpelweg drie vagen op onze Facebook pagina en maak kans op een reischeque van €100 voor een accommodatie in een van onze destination cities of een weekend voor twee naar Berlijn!

Maak kennis met de ‘Go with Oh’ proefkonijnen

We pakken het experimen samen met het beruchte bloggerduo Captain en Clark aan. Voor een maand lang reizen ze door Europa en verblijven in een van onze vijf stedentripbestemmingen, waar Captain and Clark dagelijkse uitdagingen ondergaan. Ze zullen tientallen taken en activiteiten uitvoeren om uit te vinden of het echt mogelijk is om als een local te leven tijdens een korte stedentrip.

In de tussentijd zijn de befaamde reisschrijvers Sherry Ott and Lisa Lubin de in Berlijn gevestigde proefkonijnen. Tijdens hun verblijf in een ‘Go with Oh’ appartement voor één maand zullen ze een reeks taken uitvoeren om de prangende vragen te beantwoorden  die centraal staan tijdens onze campagne – is het echt mogelijk om onder de huid van een stad te kruipen en in het lokale leven te integreren?

Wij willen jou!

Dit experiment is voor jou – wij doen dit om jou te voorzien van reistips en suggesties en je een authentieke reiservaring te geven. We vinden het dus heel leuk als je meedoet! Vertel ons jouw mening over het onderwerp, hoe jij graag een buitenlandse reis ervaart en of hoeveel waarde je hecht aan het leven van een local tijdens je verblijf. Vertel het op de quotes pagina en word een integraal onderdeel van de campagne!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here